Referensobjekt

Affärslokaler

Dahlqvist bil, Hässleholm

Dahlqvist bil, HässleholmUnder 2015-2016 utförde vi en nybyggnation av bilanläggning, för försäljning och verkstad, åt Dahlqvist bil fastigheter AB. Totalentreprenaden låg på 20,6 miljoner kronor och omfattade en nybyggnation på 2220 kvadratmeter.

rad

Järnhandlarn 7, Ängelholm

Sadelplatsen, Helsingborg Under 2015-2016 byggde vi nya butiker åt NPN Köpcentrum AB. Totalentreprenaden hade en kontraktsumma på cirka 21 miljoner kronor.

rad

Sadelplatsen, Helsingborg

Sadelplatsen, HelsingborgVi har åt Wihlborgs Fastigheter AB i Helsingborg byggt butik, lager och kontor på ungefär 5000 kvadratmeter som var klar hösten 2015. Kostnaden för denna totalentreprenad låg på ungefär 27 miljoner kronor.

rad

Kv. Ejdern 5, Örkelljunga

Kv. Ejdern 5, ÖrkelljungaVi har, åt Brännborn fastigheter AB, utfört en ombyggnation av Coop i Örkelljunga. Totalentreprenaden omfattade en renovering av butiken samt renovering av personallokaler. Projektet låg på 15 miljoner kronor och krävde särskild planering för att inte störa den pågående verksamheten.

rad

Släpservice, Helsingborg

Kv. Ejdern 5, ÖrkelljungaUnder 2013 blev vi färdiga med nybyggnationen av försäljningslokal, samt verkstad, för personbilssläpp. Beställare för projektet var Släpservice i Helsingborg AB. Totalentreprenaden låg på 5 miljoner kronor och hade en totalyta på 500 kvadratmeter.

rad

Emporia, Malmö

Kv. Ejdern 5, ÖrkelljungaSedan hösten 2011 har vi utfört olika delentreprenader (ofta stomkompletteringar) av det stora projektet att bygga ett nytt affärscentrum i Hyllie, Emporia. Vår kund var Steen & Ström. Invigningen ägde rum 24 oktober 2012, men våra arbeten har fortsatt med anpassningar till ytterligare hyresgäster samt till kontorsytorna, dvs med ytterligare uppdrag.

rad

IKEA, Helsingborg

Kv. Ejdern 5, ÖrkelljungaVi har åt IKEA Fastigheter på delad entreprenad utfört stomkompletteringen av deras nya affärslokal/varuhus i Helsingborg. Entreprenaden påbörjades i mars 2010 och stod klar sommaren 2010. Entreprenaden var på 12 miljoner kronor. 

Åt IKEA byggde vi även om deras kontor i Helsingborg, en totalentreprenad på 12 miljoner kronor. Projektet påbörjades i februari 2010 och slutfördes i juli 2010.

rad