Pågående projekt

 

Brf. Juvelen, Lund

Brf. Juvelen, LundVi har fått i uppdrag att utföra en nybyggnation av bostadshus i tio våningar, med tillhörande garage i två plan under hela byggnaden. Projektets kontraktsumma ligger på 84,3 miljoner kronor och bostadshuset ska stå färdigt under 2018. Kunden för den här totalentreprenaden är Paulssons Fastigheter AB.

 

 

Kv. Vale 1, Helsingborg

Brf. Juvelen, Lund Byggmästar’n i Skåne har fått i uppdrag av Hyléns fastighetsförvaltning AB att bygga nya ett flerbostadshus i sex plan för hyresrätter samt fristående kompletterande byggnad. Totalentreprenaden kommer att vara färdig 2018 och har en kontraktsumma på cirka 38 miljoner kronor.

 

 

Bara Backar, Svedala

Vi ska åt Svedalahem bygga en förskola i två plan med stort allrum, storkök och miljörum. Totalentreprenaden ska stå klar i september 2018 och har en kontraktsumma på cirka 70 miljoner kronor.

 

Derome, Bunkeflostrand

Vi ska bygga nya bostadsrätter i Bunkeflostrand i Malmö. Projektet är en nybyggnation av radhus och har en kontraktsumma på cirka 26,2 miljoner kronor, kunden är Derome Mark och Bostad. Totalentreprenaden kommer att stå klar 2018.

 

Kemira, Brimstone, Helsingborg

Under 2017 kommer vi att utföra en nybyggnation av magasinbyggnad på 1500 kvadratmeter för lagring av fast svavel. Kunden är Kemira AB och kostnaden för generalentreprenaden är beräknad till cirka 30 miljoner kronor.

 

Terminalen 3, Helsingborg

Byggmästar’n i Skåne ska bygga om lokaler på Knutpunkten i Helsingborg under 2016-2017. I totalentreprenaden ingår en ombyggnation av lokaler samt installation av ny anläggning för fjärrkyla samt ny ventilation. Kostnaden för projektet ligger på cirka 11,5 miljoner kronor och kunden är Wihlborgs fastigheter AB.

 

Oatly, Landskrona

Vi bygger nytt åt Oatly i Landskrona. Under 2017 kommer vi att utföra en nybyggnation av lager- och produktionslokaler på 3200 kvadratmeter. Projektet är en totalentreprenad.

 

Klagshamns förskola, Klagshamn

Under 2016-2017 kommer vi att bygga en ny förskola i två plan åt Malmö stad. Generalentreprenaden har en kontraktsumma på 28,4 miljoner kronor.

 

Dösjebro IP, Dösjebro

Vi kommer att utföra en tillbyggnation av omklädningsrum på cirka 320 kvm åt Kävlinge kommun. Totalentreprenaden kommer att vara klar under 2017.

 

Gläntanskolan, Ödåkra

Vi ska åt Helsingborgs stad utföra en tillbyggnation av skola. Generalentreprenaden kommer att pågå fram till slutet av 2017.

 

Puls arena, Landskrona

Under 2017 kommer vi att utföra en ombyggnation av tränings- och motionslokaler på Puls arena i Landskrona. Kunden är Landskrona stad och totalentreprenaden har en beräknad kostnad på cirka 26 miljoner kronor.

 

Kv. Sandhammaren 4 (etapp 2), Kävlinge

Byggmästar'n i Skåne har fått ett fortsatt förtroende att bygga bostadshus åt KKB Fastigheter AB i Kävlinge. Totalentreprenaden innefattar en nyproduktion av åtta bostadshus med totalt 100 lägenheter samt tillhörande fristående miljöhus och tvättstugor byggas samt byggnader för cykel- och barnvagnsförråd. Projektets kontraktsumma ligger på 138, 5 miljoner kronor och bostadshusen ska stå klara hösten 2017.

 

Klostervägen, Rydebäck

Klostervägen, RydebäckVi ska bygga tre stycken bostadshus med sammanlagt 51 lägenheter. Totalentreprenaden har en kontraktsumma på 78 miljoner kronor. Beställaren är Helsingborgshem AB och bostadshusen ska vara färdiga 2017.

 

 

Kv. Bunkeflostrand, Malmö

Vi ska åt Stadsfastigheter i Malmö utföra en nybyggnation i två plan. Plan 1 inreds för driften av förskola med fyra avdelningar medan plan 2 kommer att husera en tandklinik med bland annat åtta stycken behandlingsrum. Generalentreprenaden har en kontraktsumma på 35 miljoner kronor och ska vara klar 2017.

 

rad