Om oss

Allt sedan starten 1993 har vår ambition varit att inom vår geografiska marknad utgöra ett komplement och ett alternativ till de stora rikstäckande byggföretagen.

Engagemang, hög kompetens, platt målstyrd organisation, enkla arbetssätt samt fokus på kund- och produkt är kännetecken för Byggmästar´n i Skåne. Vi ser till kundens bästa och vill skapa långsiktiga relationer. Vi vill vara det självklara valet!

 

Vi har kompetensen!

Konkurrens, nya krav och nya utmaningar skrämmer inte oss. Tvärtom, det driver oss framåt samt hjälper oss att ständigt utvecklas, bli starkare och ännu bättre.

På Byggmästar’n i Skåne är vi öppna för nya förslag, lösningar och idéer. Vi ser möjligheter till lösningar istället för att fokusera på rutiner.

Vi vill erbjuda våra kunder:

  • Ett effektivt, kvalitetsmedvetet och serviceinriktat företag med bred och hög kompetens.
  • En enkel och lättförstådd organisation där kunderna får direktkontakt med dem som gör jobbet och som fattar beslut.
  • Ett företag som genom planerad, systematisk och kontinuerlig kommunikation, såväl internt som extern, höjer kvaliteten på slutprodukten.
  • En partner beredd att i nära samarbete verka för goda och sunda hus och gemensam bra ekonomi.

"Vår ambition, en sund och riktig affärsidé, stor kompetens och inte minst idogt och engagerat arbete av erfarna och kunniga medarbetare har gjort det möjligt att kontinuerligt utveckla och expandera företaget. Med bibehållen koncentration och fokus på marknad och kundsegment vill vi fortsätta att utveckla våra medarbetare så att de kan bidra till ett konkurrenskraftigt, tillväxtorienterat och lönsamt företag. Vi vill skapa mervärde för våra kunder och medarbetare."

Christer Dahlén
Ordförande