Vi bygger nya lägenheter i Höganäs!

Våren 2014 startade vi upp vårt bostadsprojekt Oden i Höganäs. Bygglovet fick vi i mars och markarbetena startade i slutet på april. Byggmästar’n i Skåne levererade 55 nya lägenheter med fantastisk utsikt över havet och vackra Höganäs sommaren 2015. 41 av dessa lägenheter är ägarlägenheter, medan resterande 14 lägenheter är hyreslägenheter som idag ägs av Höganäshem. De 41 ägarlägenheterna är antingen tvåor, treor eller fyror. Huset har fyra våningsplan och fyra trappuppgångar, varav en trappuppgång med hyresrätterna. I bottenplan finns fina marklägenheter in mot gården, varav åtta av dessa har egen uteplats/gård.


Kv. Oden finns i centrala Höganäs (1 trappuppgång på Bruksgatan och 3 trappuppgångar på Centralgatan), med gångavstånd till stranden, hamnen, bio, affärer, restauranger och bussterminalen. Att bo i Höganäs är att bo i ett samhälle med en väl fungerande och optimal vardag. God omsorg, bra skolor, varierande natur och närhet till Öresundsregionen är bara några av fördelarna med att bo i Höganäs. Dessutom strävar kommunen efter en hållbar utveckling och värnar om miljön. Detta gröna tänk har Byggmästar’n i Skåne tagit tillvara på och har därför byggt ett bostadshus med rejäl betongstomme (med murad tegelfasad) för en hållbar framtid. Beräknad energiförbrukning är betydligt lägre än vad som krävs.

På Instagram kan man se hur byggprocessen har gått till och sett ut, se användaren - odenhoganas.

Katalog med komplett information om Kvarteret Oden här.

Försäljningen av Odens ägarlägenheter pågår och vi har drygt 10 lägenheter kvar! All förmedling av ägarlägenheterna sker via Svensk Fastighetsförmedling. Vid intresse kontakta Patrick Magiera (042-38 30 44) eller Conny Holst (042-36 22 93) för mer information.

Lista på lägenheter som finns kvar till försäljning, hittar ni här! (OBS! Kan släpa lite i uppdatering på hemsidan)

 

Oden, exempelbilder

 

För bilder på fasader klicka här!